Vodoins logo

Grijanje, hlađenje, ventilacija

Sistemi grijanja, hlađenja i ventilacije predstavljaju ključne komponente svakog objekta u obezbjeđivanju komfora tokom cijele godine.

Vodo-ins se u okviru svoje glavne djelatnosti bavi izvođenjem vrelovoda/toplovoda za naselja, stambeno poslovne objekte, domaćinstva ili industrijske objekte te se bavi izvođenjem sistema za ventilaciju i klimatizaciju za sve vrste objekata, rezidencijalne i nerezidencijalne namjene: privatne vile, hoteli, škole, bolnice, ugostiteljski objekti, državne ustanove, sportski objekti i dr.

Izvođenje vanjskog dovoda toplotne energije izvodimo sa visoko kvalitetnim predizolovanim cijevima koje zadovoljavaju najstrožije europske norme i to od čvrstih do savitljivih cjevovoda.


Bilo da ste u početnoj fazi projektovanja novog objekta ili ste odlučili da u već postojeći objekat ugradite novi sistem grijanja, klimatizacije ili ventilacije, naš tim će shodno Vašim potrebama i mogućnostima pronaći najbolje rješenje za Vas, a naše montažerske ekipe će stručno, brzo i profesionalno izvršiti ugradnju.


Dobra organizacija i planiranje je ključ uspjeha VODOINS-a. Sektoru montaže, logistiku pruža visokoobrazovan i stručan kadar, kolege iz sektora inženjering i projektovanje i sektora servis i održavanje.